TamilNadu General Knowledge - Set 04

This post provides the static General Knowledge questions and answers about the TamilNadu. This will helpful for the candidates who prepare the TNPSC Exam, UPSC, SSC and other competitive exams.

TamilNadu General Knowledge - Set 04

Tamilnadu General Knowledge Questions and Answers:

1. How many ports are there in TamilNadu?

Answer: 03

2. In which city rail coaches are manufacturing in TamilNadu?

Answer: Perambur

3. Which is the biggest district in TamilNadu?

Answer: Erode

4. Which is the smallest district in TamilNadu?

Answer: Kanniyakumari 

5. Where is the India-based Neutrino Observatory located in TamilNadu?

Answer: Pottipuram village - Theni

6. Which is the richest city in Tamilnadu?

Answer: Coimbatore

7. Which district got the first place in the cement industry in TamilNadu?

Answer: Ariyalur

8. Which is the safest city in TamilNadu?

Answer: Tiruchirappalli

9. How many MP seats are there in Tamilnadu?

Answer: 39

10. How many states share the border with TamilNadu?

Answer: 03 (Kerala, Karnataka & Andhra Pradesh)

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0