Friday, 06 December 2019   |

ACIO Exam Study Material Set - 02


1. Who was the 1st speaker of Lok Sabha?

Answer: M. A. Ayyangar

2. Who said, “Good governence can never be the substitute of self-governance"?

Answer: Mahatma Gandhi

3. Who is the Editor of WikiLeaks?

Answer: Julian Assange

4. Name of the device measured the Humidity?

Answer: Hygrometer

5. Who did the first census in India?

Answer: Lord Ripon

6. Who is known as the father of the Green Revolution?

Answer: Norman E. Borlaug

7. Name of the climate type in Siberia?

Answer: Taiga Climate

8. Who is the first director of the Central Intelligence Agency (CIA)?

Answer: J. Goss 

9. Name of the innert gas present in the earth's environment?

Answer: Argon

10. Name of the gas predominantly responsible for Global Warning?

Answer: Carbon dioxide

 


Date: 09 April 2019    Comments: 9


Comments - 9

yrtgilEvilm

a look at this website to resolve all my problems: - http://filetracker.pl/redir.php?url=https://paydailoanz.com

Markvef

elimite canada

Paulvef

elimite over the counter canada

Maryvef

generic elimite

Lisavef

elimite cream

onasoboyiqiw

http://mewkid.net/buy-amoxicillin/ - Online Amoxicillin Amoxicillin 500mg rku.btvm.tamilnaduschoolofbanking.com.kof.yw http://mewkid.net/buy-amoxicillin/

eruxugu

http://mewkid.net/buy-amoxicillin/ - Amoxicillin Amoxicillin 500mg Capsules sez.cxbq.tamilnaduschoolofbanking.com.utf.nt http://mewkid.net/buy-amoxicillin/

apudiyova

http://mewkid.net/buy-amoxicillin/ - Amoxil Amoxicillin wxj.caia.tamilnaduschoolofbanking.com.ucp.db http://mewkid.net/buy-amoxicillin/

afuekepoj

http://mewkid.net/buy-amoxicillin/ - Amoxicillin 500 Mg Amoxicillin No Prescription bis.nemf.tamilnaduschoolofbanking.com.fqn.nr http://mewkid.net/buy-amoxicillin/


Leave A Comment