Computer Awareness Questions and Answer Set - 08

We provide the Computer Awareness questions and answers for the competitive exams such as IBPS, SBI, TNPSC, UPSC, etc.. Candidates who prepare for the competitive exams can use this post for their preparation.

Computer Awareness Questions and Answer Set - 08

Computer Awareness Questions and Answer Set - 08

1. Which option can be used to set custom timings for slides in a presentation?

Answer: Rehearsal      

2. In Excel, In a worksheet, you can select

Answer: Rows

3. In Excel when the formula bar is active, you can see

Answer: The edit formula button

4. In Excel Hyperlinks can be

Answer: Text, Drawing objects, Pictures

5. Which area in an excel window allows entering values and formulas?

Answer: Formula bar

6. Each model of a computer has a unique

Answer: Machine language

7. Register is a _______

Answer: Temporary storage unit within the CPU having dedicated or general-purpose use

8. Errors in computer results could be due to

Answer: encoding of data, the transmission of data, manipulation of data 

9. Terminal is a_________

Answer: Point at which data may leave or enter the computer

10. Devices drivers are

Answer: Small, special-purpose programs

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0