Computer Awareness Questions and Answer Set - 07

We provide the Computer Awareness questions and answers for the competitive exams such as IBPS, SBI, TNPSC, UPSC, etc.. Candidates who prepare for the competitive exams can use this post for their preparation.

Computer Awareness Questions and Answer Set - 07

Computer Awareness Questions and Answer Set - 07

1. The computers communicate by sending each other small ————of data

Answer: Packets

2. Every computer in the network can communicate

Answer: directly with every other computer in the network

3. Every computer in a network has a network address, often called a

Answer: hardware address 

4. The computer can be joined to more than one network through

Answer: Gateways

5. The examples of TCP/IP are

Answer: HTTP, FTP, SSH

6. The main memory of the computer

Answer: Stores data and programs

7. What is Thrashing?

Answer: the high paging activity

8. In Microsoft, PowerPoint chart can be put as a part of the presentation using

Answer: Insert -> Pictures -> Chart

9. Which command brings you to the first slide in your presentation?

Answer: Ctrl + home

10. Which of the following should be used when you want to add a slide to an existing presentation?

Answer: Home, New slide

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0