Computer Awareness Questions and Answer Set - 02

We provide the Computer Awareness questions and answers for the competitive exams such as IBPS, SBI, TNPSC, UPSC, etc.. Candidates who prepare for the competitive exams can use this post for their preparation.

Computer Awareness Questions and Answer Set - 02

Computer Awareness Questions and Answer Set - 02

1. In Excel which of the following is not an option in the spelling dialog box

Answer: Edit

2. In Excel when the formula bar is active, you can see

Answer:  The edit formula button      

3. In Excel you can copy cell formats from one cell to another by using the

Answer: Format painter    

4. In Excel In a worksheet, you can select

Answer: The entire worksheet, Rows, Columns

5. In Excel which symbol must all formula begin with?

Answer: =

6.In Microsoft PowerPoint, which will not advance the slides in a slide show view

Answer: Esc key

7. The main memory of the computer

Answer: Stores data and programs. 

8. Cache memory is

Answer: Smaller and faster than main memory

9. Scheduling is

Answer: allowing the job to use the processor & making proper use of processor

10. Bubble Memory is

Answer: nonvolatile

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0