Computer Awareness Questions and Answer Set - 01

We provide the Computer Awareness questions and answers for the competitive exams such as IBPS, SBI, TNPSC, UPSC, etc.. Candidates who prepare for the competitive exams can use this post for their preparation.

Computer Awareness Questions and Answer Set - 01

Computer Awareness Questions and Answer Set - 01

1. Microsoft Office Picture Manager is

Answer: Basic photo management software 

2. Microsoft Office InterConnect is

Answer: Business-relationship database

3. Microsoft Office is

Answer: Desktop applications

4. Microsoft Word, Microsoft Excel, and Microsoft PowerPoint are the part of

Answer: Microsoft Office Suite

5. The very first version of Microsoft Office was released for

Answer: Apple Macintosh OS

6. Microsoft Office Suite spreadsheet program is

Answer: Microsoft Excel 

7. A personal information manager and e-mail communication software in MS Office is

Answer: Microsoft Outlook

8. For Database management one uses

Answer: Microsoft Access

9. It is software for creating newsletters, business cards, flyers, greeting cards or postcards

Answer: Microsoft Publisher

10. Which of the following shortcut key is used to check to spell?

Answer: F7

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0